.

.

кабината филтер за Chevrolet Captiva 2.4 / 3.2, Опел Andhra 2.4 HOLDEN CAPTIVA , ОПЕЛ ANTARA 2.0 ОПЕЛ ANTARA OEM:96440878 #ST39

кабината филтер за Chevrolet Captiva 2.4 / 3.2, Опел Andhra 2.4 HOLDEN CAPTIVA , ОПЕЛ ANTARA 2.0 ОПЕЛ ANTARA

Оценка на посетителот:

DEN 309.60
Залиха
Достапно за нарачка

4 2405 104 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.0 4 WD 2997 190 6 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 3.4 ЛПГ 4x4 2405 103 4 Затворени Off-Road Возило, 2008-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 3.4 2405 100 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.0 CDTI 1991 година 93 4 Затворени Off-Road Возило, 2008-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.0 D 1991 Година 110 4 Затворени Off-Road Возило 2007-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.
Модел
ЗА CHEVROLET ЗА DAEWOO ЗА HOLDEN ЗА "ОПЕЛ" ЗА ОПЕЛ
Модел CC KW Цилиндар Тип Година
ЗА CHEVROLET
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.4 2405 103 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 2.4 4 WD 2405 100 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.0 2997 190 6 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 3.2 D 4 WD 2231 120 4 Затворени Off-Road Возило 2011-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.0 TD 1991 година 110 4 Затворени Off-Road Возило, 2008-
ЗА HOLDEN CAPTIVA (CG) 2.2 ТД 2231 135 4 Затворени Off-Road Возило 2011-
ЗА HOLDEN CAPTIVA (CG) 2.4 ЛПГ 2405 103 4 Затворени Off-Road Возило, 2008-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.0 јас AWD 2997 167 6 Затворени Off-Road Возило 2012-
ЗА HOLDEN CAPTIVA (CG) 3.2 D 2231 120 4 Затворени Off-Road Возило 2011-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.4 2405 103 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.4 4 WD 2384 123 4 Затворени Off-Road Возило 2011-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.2 CDTi 2231 120 4 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 2.4 јас 2384 123 4 Затворени Off-Road Возило 2012-
ЗА HOLDEN CAPTIVA (CG) 2.0 CDTI 1991 година 110 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 2.4 2384 123 4 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 2.0 CDTI 1991 година 110 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.4 4x4 2405 103 4 Затворени Off-Road Возило 2007-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.0 D 4 WD 1991 година 93 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.0 CDTI FWD 1991 година 110 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 2.4 2384 123 4 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.4 2405 104 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА DAEWOO WINSTORM 2.4 јас 2405 103 4 Затворени Off-Road Возило 2009-
ЗА HOLDEN CAPTIVA (CG) 2.4 2405 103 4 Затворени Off-Road Возило, 2008-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.2 V6 3195 167 6 Затворени Off-Road Возило 2007-
ЗА ОПЕЛ
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 2.4 2384 123 4 Затворени Off-Road Возило 2011-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.2 CDTi 4x4 2231 120 4 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.4 FWD 2405 103 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 3.4 ЛПГ 2405 100 4 Затворени Off-Road Возило 2007-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.4 4x4 2384 123 4 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.4 јас AWD 2405 103 4 Затворени Off-Road Возило 2009-
ЗА HOLDEN CAPTIVA (CG) 2.4 4x4 2405 104 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА HOLDEN
ЗА HOLDEN CAPTIVA (CG) 2.4 4 WD 2405 103 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.0 D 4 WD 1991 година 110 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 2.2 CDTi 2231 120 4 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.0 2997 188 6 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 3.2 CDTi FWD 2231 120 4 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 2.2 ТД AWD 2231 135 4 Затворени Off-Road Возило 2011-
ЗА HOLDEN CAPTIVA (CG) 2.4 2384 126 4 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 2.2 CDTi 2231 135 4 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 2.4 2384 126 4 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 2.4 ЛПГ 4 WD 2405 100 4 Затворени Off-Road Возило 2007-
ЗА CHEVROLET CAPTIVA (C100, C140) 3.2 CDTi 4x4 2231 135 4 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.4 2384 123 4 Затворени Off-Road Возило 2010-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 2.0 CDTi 1991 Година 93 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА ОПЕЛ ANTARA (J26, H26) 2.0 CDTI 4x4 1991 година 110 4 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.2 јас AWD 3195 167 6 Затворени Off-Road Возило, 2006-2008
ЗА HOLDEN CAPTIVA (CG) 3.2 V6 3195 167 6 Затворени Off-Road Возило, 2006-
.2 4 WD 3195 169 6 Затворени Off-Road Возило, 2006-
ЗА DAEWOO
ЗА DAEWOO WINSTORM 2.2 јас AWD 3195 169 6 Затворени Off-Road Возило, 2008-
ЗА "ОПЕЛ"
ЗА "ОПЕЛ" ANTARA 2.4 јас AWD 2384 123 4 Затворени Off-Road Возило 2012-
ЗА HOLDEN CAPTIVA (CG) 3.

Карактеристики на предлогот

Објектот Должина:
272
Земја/Регион на Производство:
Кина
За Возило Брендови/Модел:
Chevrolet
Материјал Тип:
филтер хартија
Осветленост Дел Број:
CUK2622
Објектот Висина:
26
Поставување на Возило:
in
Другиот Дел Број:
CUK2622
Производителот Дел Број:
96440878
Captiva Спорт-Година:
2012,2010,2008,2013,2014,2015,2009,2011
Објектот Ширина:
188
Chevrolet Модел:
Captiva Спорт
Бренд Име:
SAFIL
Објектот Тежина:
400G

Купувачи како што избираат