.

.

Нова Електрична Гориво Пумпа Модул Собранието 17040-EM30A Одговара За Nissan Обратно Коцка 2007-2014

Нова Електрична Гориво Пумпа Модул Собранието 17040-EM30A Одговара За Nissan Обратно Коцка 2007-2014

Оценка на посетителот:

DEN 4367.52
Залиха
Достапно за нарачка


Нова Електрична Гориво Пумпа Модул Собранието 17040-EM30 A Одговара За Nissan Обратно Коцка 2007-2014
Објектот специфики :
Состојба : Нова Бренд : WAJ Ставка Опис : Гориво Пумпа Модул Собранието Објект Одделение : Стандард Замена Количината Продаваат : се Продаваат Поединечно Осветленост Дел Број : E8855 M, SP4022 M, P76612 M, 170401 FC0 B, 170409 EG0 B Друг Дел Број : 170409 EG0 C, 17040 EM30 A, 17040 EM31 A, 17040 ZR70 B Притисок : 3 Bar Проток : 95 L/h Оценет напон : DC12 V Номинална струја : 6 A Плови висина (mm): 23±3 170±3 Отпор (Ω) : 82±3 5±2 Машина висина (mm) : 201±5 Fitment : Директно Одговара на Апликација, Проверете Fitment Табелата Забелешка : ве Молиме да се Осигурате Fitment со Табелата Пред Купување
Компатибилност : ве Молиме изберете вашето возило година, марка и модел за конкретни резултати. Направи Модел Година Уреденост на Моторот За Nissan Cube 2014 S Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2014 SL Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2013 S Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2013 SLS Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2012 База Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2012 S Вагон 4-Вратата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2012 SL Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2012 1.8 S Hatchback 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2012 1.8 SL Hatchback 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2011 База Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2011 Krom Вагон 4-Вратата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2011 S Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2011 SL Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2011 1.6 База Седан Со 4 Врати 1.6 L 1598 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2011 1.6 Седан Со 4 Врати 1.6 L 1598 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2011 S Hatchback 4-Вратата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2011 S Седан Со 4 Врати 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2011 SL Hatchback 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2011 SL Седан Со 4 Врати 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2010 База Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2010 Krom Вагон 4-Вратата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2010 S Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2010 SL Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2010 1.6 База Седан Со 4 Врати 1.6 L 1598 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2010 1.6 Седан Со 4 Врати 1.6 L 1598 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2010 S Hatchback 4-Вратата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2010 S Седан Со 4 Врати 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2010 SL Hatchback 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2010 SL Седан Со 4 Врати 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2009 База Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2009 Krom Вагон 4-Вратата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2009 S Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Cube 2009 SL Вагон 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2009 1.6 База Седан Со 4 Врати 1.6 L 1598 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2009 1.6 Седан Со 4 Врати 1.6 L 1598 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2009 S Hatchback 4-Вратата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2009 S Седан Со 4 Врати 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно 2009 SL Hatchback 4-Врата 1.8 L 1798 CC l4 ГАС DOHC Природно Aspirated За Nissan Обратно

Карактеристики на предлогот

Nissan Модел:
Обратно
Обратно-Година:
2007,2014,2013,2011,2012,2008,2009,2010
Осветленост Дел Број:
E8855M P76612M SP4022M 2202-480552, 170409EG0C, 17040EM30A, SP4022M
Земја/Регион на Производство:
Кина
Поставување на Возило:
Во резервоарот
Бренд Име:
WAJ
Другиот Дел Број:
170401FC0B, 170409EG0B 170409EG0C, 17040EM30A
Производителот Дел Број:
WAJM1153002
За Возило Брендови/Модел:
Nissan

Купувачи како што избираат